T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / ARTUKLU - Kumlu İmam Hatip Ortaokulu

Kumlu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
0482 225 11 27
Belgegeçer
0
WEB
https://mardinkumluiho.meb.k12.tr
Adres
KUMLU MAH. KUMLU KÜME EVLERİ KUMLU İMAM HATİP BLOK NO: 289 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
istiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.
Başarılar
futsal il ikincisi
Öğretmen :16
Öğrenci :275
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :OKULUMUZ İKİLİ ÖĞRETİM YAPMAKTADIR.
Saatler
07:00 12:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Kumlu´dan Mardin´e herhangi bir toplu taşıma aracı mevcut değildir.Mardin´den Kızıltepe´ye oradan Nusaybin dolmuşlarıyla Kumlu´ya gelinebilir.Kumlu´da görev yapan öğretmenler Mardin´e özel servisle gidip gelmektedir.
Servis Bilgisi
HASAN ŞİMŞEK 0541 586 54 93
Yerleşim Yeri
Kumlu Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM Kızıltepe İlçesine uzaklık 15 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
badmington,futbol ve Voleybol takımlarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Köy okuludur
Yazdır